ПРО НПЦ

5 жовтня 2010 року на базі Луцького ВПУ будівництва та архітектури відбулося відкриття регіонального навчально–практичного центру інноваційних будівельних технологій фірми «Кнауф».

У відкритті центра взяли участь директор департаменту професійно–технічної освіти міністерства освіти і науки України Десятов Т.М., директор ДП «Кнауф Маркетинг» Старченко О.Ю., керівник відділу освітніх проектів компанії Остапченко Т.Є., представники обласних та міських органів державної влади, керівники підприємств, працівники бізнес структур Кнауф в Україні, керівники освітніх закладів України, іноземні фахівці та експерти в галузі будівництва, освіти,  роботодавці ,учні.

У програмі заходу – презентація центру та ознайомлення з його інфраструктурою, демонстрація механізованого оштукатурення фасаду використанням техніки та матеріалів фірми «Кнауф».

Центр сприятиме підготовці та підвищенню кваліфікації спеціалістів по професіях монтажник гіпсокартонних конструкцій, маляр, штукатур, лицювальник- плиточник та іншим сучасним професіям з використанням технологій та матеріалів Кнауф.

В навчально–практичному центрі можуть отримати належні теоретичні знання та практичні навики як учні і майстри виробничого навчання професійно–технічних навчальних закладів , так і робітники будівельних організацій, студенти вищих навчальних закладів будівельного профілю, а також інші зацікавлені особи.

Запитуйте нас...