ВИВЧАЄМО НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗВАРЮВАЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА

ВИВЧАЄМО НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗВАРЮВАЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА

05 жовтня 2023 року викладач спецпредметів Ніна Палівода та майстер виробничого навчання Валентин Савчук взяли участь в роботі  обласної секції педагогічних працівників зварювальних професій на тему «Оновлення змісту професійної підготовки з професій зварювального виробництва через застосування сучасних педагогічних та виробничих технологій. Впровадження європейських технологій зварювального виробництва».

Учасники секції обговорили питання формування ключових, загальнопрофесійних та професійних компетентностей здобувачів освіти з професій зварювального напрямку за вимогами державного освітнього стандарту, особливостей побудови сучасного компетентнісно спрямованого уроку, застосування сучасних виробничих технологій при підготовці майбутніх кваліфікованих робітників зварювального виробництва тощо.  

Досвідом участі Луцького ВПУ будівництва та архітектури у міжнародному проєкті «Партнерство у сфері професійно-технічної освіти в Україні» та результатами співпраці поділився майстер виробничого навчання Валентин Савчук.

 Представники училища взяли участь у практичному навчанні для педагогічних працівників зварювальних професій на тему «Новітні технології аргоно-дугового зварювання» на обладнанні ТОВ «Фроніус Україна». Навчання провів інструктор-зварник, референт IWE, інженер зі зварювання ТОВ «Фроніус Україна» Юрій Талабко. По закінченню навчання слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...