ВІДБУВСЯ СЕМІНАР-ТРЕНІНГ З ПРОЄКТУ #GIZ_ENEFEDU 2.0

ВІДБУВСЯ СЕМІНАР-ТРЕНІНГ З ПРОЄКТУ #GIZ_ENEFEDU 2.0

🧑‍💻👩‍💻 29 січня 2024 року відбувся семінар-тренінг “Використання сучасних технологій та енергоефективних матеріалів в процесі реалізації навчальних програм “Передові системи термомодернізації будівель і споруд” та “Монтажник плоских покрівель”. До заходу долучилися керівник проєкту GIZ Валентина Ліщук та викладач спецдисциплін Лариса Півнюк, а також студенти 2 курсу за спеціальністю “Будівництво та цивільна інженерія”.

👨‍💼 Запрошені речники, зокрема, пан Ігор ГРИНЬКІВ, енергоексперт ТОВ “Фомальгаут Полімін Україна”, презентував сучасні системи та технології для термомодернізації будівель і споруд. Виклавши теоретико-практичну частину своїх доповідей, спікери приділили суттєву увагу Q&A сесії. Саме під час останньої слухачі в довільному порядку мали змогу поставити запитання, отримати відповіді та обмінятися досвідом практичної реалізації отриманих знань.

Крім цього, був зроблений акцент на важливості проведення таких заходів, адже завдяки їм у студентів з’являється можливість отримати знання для підготовки та виконання курсових проєктів, технологічних карт, забезпечити належну практичну підготовку, а подекуди й сприяти їх працевлаштуванню.

❗️ А ми нагадуємо, що семінар відбувся в рамках проєкту №81298093 «Енергоефективний навчальний заклад. Термомодернізація закладів П(ПТ)О у рамках розроблених курсів енергоефективності. 2.0», що реалізується Благодійний фонд Людина / Charity fund Human за підтримки Міністерство освіти і науки України та виконується за технічної підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH Energy Efficiency and Climate Projects в межах більшого проєкту «Просування енергоефективності та впровадження Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» (FEER) та фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Навчаємося і працюємо далі. 💙💛

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...