Ми – училище інновацій.

Ми – училище інновацій.

Луцьке ВПУ будівництва та архітектури впроваджує віртуального помічника Макса для студентів та педагогів.

З радістю оголошуємо про важливий крок у полі полегшення доступу до інформації та підтримки для своїх студентів та педагогів. Вже раніше ми розповідали про нашого віртуального помічника Макса, і ми раді повідомити, що найближчим часом Макс розпочне роботу на повну потужність.

Макс – це інтелектуальний віртуальний асистент, створений з метою полегшити доступ до інформації та відповідей на всі питання, пов’язані з роботою училища. Він відповість на ваші запитання та надасть інформацію стосовно академічних програм, розкладу занять, а також будь-яких інших питань, які вас цікавлять.

Цей крок впровадження Макса був прийнятий з метою покращення комунікації та зручності для всіх користувачів нашого училища. Незабаром кожен студент та викладач матиме можливість легко отримати необхідну інформацію, не виходячи за межі свого комп’ютера чи смартфону.

Запуск Макса – це лише один з кроків впровадження інновацій у нашому училищі, і ми віддані поліпшенню досвіду навчання наших студентів та спрощенню робочих процесів для наших педагогів.

Ми відкриті до ваших запитань і коментарів та готові надати докладну інформацію про використання Макса.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...