ВМІЄМО НАВЧАТИСЯ І ВІДПОЧИВАТИ

ВМІЄМО НАВЧАТИСЯ І ВІДПОЧИВАТИ

24 жовтня 2023 року, Студентська рада знову порадувала нас заходом, що об’єднує всю студентську громаду. В читальній залі училища відбувся перегляд фільму “Гран Туризмо”.

Цей захоплюючий фільм вдало поєднує в собі пригоди, гумор та драйв. Дякуємо Студентській раді за організацію цього заходу та можливість відпочити в компанії друзів. Незабаром очікуйте інших заходів, які створюють незабутні миті для нашої студентської спільноти!

Про що фільм “Ґран Туризмо”:

Фільм розповідає історію підлітка, якого звати Майкл. Він проводить більшу частину свого часу, граючи в автосимулятор під назвою Gran Turismo. У грі Майкл розвиває неймовірні навички та стає справжнім віртуозом в керуванні автомобілем. Якось головний герой дізнається про серію змагань Nissan, де призери отримують можливість стати професійними гонщиками. Натхненний Майкл вирішує взяти участь у цих змаганнях. Починається захоплююча подорож, де він ганяє на віртуальних треках демонструючи свої неймовірні навички. Його талант та майстерність привертають увагу провідних гонщиків та тренерів. Молода людина починає отримувати запрошення на реальні гонки та тренування. Майкл поступово переходить зі світу комп’ютерних ігор у реальність. Він стикається з труднощами тренувань, фізичними та психологічними випробуваннями. Але не здається і продовжує долати свої межі, щоб досягти своєї мрії стати професійним гонщиком. Весь фільм заснований на реальній історії, що надихає ряди підлітків та любителів автоперегонів.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...