СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ У ЛЬВОВІ

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ У ЛЬВОВІ

🤩9 листопада 2023 року представники нашого навчального закладу взяли участь у регіональному семінарі-практикумі, що відбувся у Львові.

👷🧑‍🌾Захід був організований для майстрів виробничого навчання та викладачів з метою підвищення кваліфікації та опанування сучасних технологій сухого будівництва за напрямками “Монтажник гіпсокартонних конструкцій” і “Опоряджувальник будівельний”. Подія відбулася на базі Державного навчального закладу “Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва”, де гостинно приймали гостей.

⚒Учасники заходу, серед яких і наші колеги – Ігор Філевський, Сергій Семенюк, Юрій Урбан та Назар Кусик, не лише вдосконалювали свої професійні вміння, але й обмінювалися досвідом під час взаємодії з фахівцями відомої компанії “Кнауф Гіпс Київ”.

🤝Крім того, вони встановили плідні зв’язки з представниками інших навчальних закладів професійної освіти будівельної сфери України.

👏Вдячні також за запрошення та відмінну організацію семінару-практикуму керівниці освітніх проєктів компанії ТОВ “КНАУФ ГІПС КИЇВ ” Тетяні Остапченко.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...