ВИВЧАЄМО ВИРОБНИЧІ ТЕХНОЛОГІЇ

ВИВЧАЄМО ВИРОБНИЧІ ТЕХНОЛОГІЇ

ВИВЧАЄМО ВИРОБНИЧІ ТЕХНОЛОГІЇ

 2 березня  в рамках предметного  тижня  із навчальної дисципліни «Будівельне матеріалознавство» студенти групи БЦІ 1 курсу за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія» ознайомились з виробничими технологіями компанії «Knauf». Презентували подукти та технології працівники навчально-практичного   центру «Knauf», що діє на базі Луцького ВПУ будівництва та архітектури.

         Завідувач майстернею монтажників гіпсокартонних конструкцій  Ігор Філевський розповів про програму навчання кваліфікованих робітників з професії монтажник ГКК; ознайомив з переліком короткотермінових курсів по технологіях Knauf, які можуть пройти в центрі усі бажаючі;   провів майстер- клас на тему: «Влаштування металевого каркасу колони малого радіусу».

         Надія Прохоренко, методист НПЦ «Knauf» розповіла фаховим молодшим бакалаврам про діяльність компанії, яка є світовим лідером  у виготовленні гіпсокартону та комплектуючих для монтажу; матеріалів для обробки поверхонь;будівельної техніки PFT, сучасних модульних  машини для змішування, подавання та економічної роботи зі штукатурками, наливними підлогами та різноманітними будівельними розчинами. Компанія виготовляє  також матеріали для професійного утеплення будівель.

         Лариса Півнюк, викладач спецтехнології, звернула увагу студентів на будівельні матеріали, конструкції та технології сухого будівництва малоповерхових швидкоспоруджуваних житлових будинків з використанням комплектних систем Knauf.

         Приймати складні технологічні рішення  допоможуть ЕЛЕКТРОННІ ВЕРСІЇ НАВЧАЛЬНОЇ ЛІТЕРАТУРИ KNAUF, які можна переглянути на сайті училища за посиланням.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...