ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ

21 травня 2024 року в конференц залі училища відбулось громадське обговорення Освітньо-професійної програми «Декоративно-прикладне мистецтво» спеціальності 023 «Образотворче  мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», галузь знань 02 Культура і мистецтво.21 травня 2024 року в конференц залі училища відбулось громадське обговорення Освітньо-професійної програми «Декоративно-прикладне мистецтво» спеціальності 023 «Образотворче  мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», галузь знань 02 Культура і мистецтво.

В обговоренні ОПП «Декоративно-прикладне мистецтво» взяли участь:

  • Скляренко Наталія Владиславівна професор кафедри «Дизайну» ЛНТУ;
  • Берлач Олександр Павлович,  кандидат наук з архітектури, викладач кафедри «Образотворчого мистецтва»;
  • Іщук Олеся Валеріївна , головний художник-постановник Волинського академічного обласного театру ляльок;
  • Марчук Леонід Леонідович, арт директор виробничо-рекламного агенства «Grant Print»;
  • Соловкіна Мирослава Михайлівна, методист з підготовки фахового молодшого бакалавра;
  • Кусик Володимир Федорович, Голова Волинського обласного осередку НСМНМУ, викладач спецдисциплін та майстер в/н Луцького ВПУ будівництва та архітектури;
  • Та члени творчої групи методичної комісії «Мистецтво», які працювали над створенням ОПП: Мільчевич Т.П., Гілітуха, А.П., Стельмах А.І.

Зі вступним словом виступив директор училища Володимир Володимирович Шмігель, який окреслив коло питань, завдань і проблемних тем сьогоднішньої зустрічі. Виступили Соловкіна Мирослава Михайлівна з презентацією ОПП «Декоративно-прикладне мистецтво» і Стельмах Анатолій Іванович, як голова творчої групи по розробці освітньої програми. Активну участь в обговоренні взяли усі учасники зустрічі. Надзвичайно конкретними і змістовними доповненнями і пропозиціями були виступи наших колег з вищих навчальних закладів, ЛНТУ – Скляренко Наталія Владиславівна і з ВНУ – Берлача Олександра Павловича, які щедро поділились свої досвідом у створенні, обговоренні, експертній оцінці і захисті освітніх програм рівня бакалавра і магістра.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...