НОВИНИ ТА ПОДІЇ

НОВИНИ ТА ПОДІЇ

НОВИНИ ТА ПОДІЇ

23 лютого в рамках предметного  тижня  із навчальної дисципліни «Будівельне матеріалознавство» студенти групи БЦІ 1 курсу за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія» підтверджували свої знання і практичні уміння в навчально-практичному  центрі «Sniezka», що діє на базі Луцького ВПУ будівництва та архітектури.

З 26.11.2019 р. по 03.12.2019 р. на базі кабінету №23  «Лабораторія будівельних матеріалів»  проводився предметний тиждень із навчальної дисципліни «Будівельне матеріалознавство».

14.03.18. на базі Луцького ВПУ будівництва та архітектури відбувся обласний семінар для керівників навчально-практичних центрів за темою «Створення інноваційного середовища в системі професійної освіти – один із пріоритетних напрямків роботи навчально-практичних центрів».

4 червня 2018 року кращі учні Луцького ВПУ будівництва та архітектури,   майбутні маляри,  побували на екскурсії ,  яку організувала компанія “Снєжка-Україна”.

4 квітня 2018 року в навчально-практичному центрі «Sniezka» Луцького ВПУ будівництва та архітектури відбувся відкритий теоретичний  урок на тему: «Оздоблення поверхонь матеріалами ТМ «Sniezka», який  провела викладач спецтехнології Надія Олександрівна Прохоренко  для учнів групи №32

3 квітня  2018  року в навчально-практичному центрі «Sniezka»Луцького ВПУ будівництва та архітектури відбувся відкритий урок на тему: «Опорядження поверхонь декоративними штукатурками ТМ «FOVEOTECH», який  провела завідуюча майстернею Тетяна Анатоліївна Ткаченко для учнів групи №22, що навчаються за професією штукатур. Учні закріпили теоретичні знання про підготовку поверхонь, властивості  акрилових  штукатурок  та адгезійну  ґрунтувальну фарбу ТМ «FOVEO TECH». Відео про урок тут.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...