ПЕРЕДОВІ СИСТЕМИ ТЕРМОМОДЕРНІЗАЦІЇ БУДІВЕЛЬ І СПОРУД | СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ

ПЕРЕДОВІ СИСТЕМИ ТЕРМОМОДЕРНІЗАЦІЇ БУДІВЕЛЬ І СПОРУД | СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ

Семінар-практикум на тему «Передові системи термомодернізації будівель і споруд» 28 травня розпочав свою роботу на базі  закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Луцьке ВПУ будівництва та архітектури» в рамках проєкту «Реформи у сфері енергоефективності в Україні», організованому Deutsche Gesellschaftfür Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Метою участі нашого закладу освіти у проєкті є реалізація практик впровадження енергоефективних технологій, створення просторів для навчання, співпраця, обмін досвідом, популяризація ідей у сфері енергоефективності.

Представники  закладів освіти із 17 областей України на чолі із керівником проєкту Катериною Мірошниченко зібралися аби поділитися своїм практичним досвідом. З вітальним словом до гостей звернулись начальник управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Наталія Матвіюк, директор НМЦ ПТО у Волинській області Зоя Парфенюк та директор училища Володимир Шмігель.

Учасники семінару візьмуть участь майстер-класах, тренінгах, на яких будуть продемонстровані сучасні підходи до термомодернізації будівель і споруд та впровадження енергоефективних технологій в будівництві.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...