РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕДАГОГІВ НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНИХ ЦЕНТРІВ КНАУФ

РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕДАГОГІВ НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНИХ ЦЕНТРІВ КНАУФ

Всеукраїнська науково-практична конференція на тему: «Розвиток професійної компетентності педагогів навчально-практичних центрів КНАУФ» на базі Івано-Франківського професійного будівельного ліцею розпочала свою роботу сьогодні, 9 травня 2024р.

У конференції беруть участь педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти, на базі яких створені навчально-практичні центри «Кнауф». Луцьке ВПУ будівництва та архітектури  представляють викладач спецпредметів Олександр Кравчук та майстер виробничого навчання Юрій Урбан. Перший день роботи конференції став плідним для нашого закладу освіти. За підсумками діяльності навчально-практичних центрів у 2022 році у різних номінаціях педагогічний колектив Луцького ВПУ будівництва та архітектури посів І та ІІ місце і отримав сертифікати на суми 20 тис.грн. та 15 тис.грн. на отримання гранту у вигляді будівельної продукції КНАУФ.

 За підсумками діяльності навчально-практичних центрів у 2023 році у номінації «Найбільша кількість підготовлених здобувачів освіти під час первинного навчання за професіями , що базуються на технологіях КНАУФ» педагогічний колектив Луцького ВПУ будівництва та архітектури посів ІІІ місце та нагороджений сертифікатом на отримання гранту у вигляді будівельної продукції КНАУФ на суму 10 тис.грн.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...