СЕМІНАРИ ТА МАЙСТЕР-КЛАСИ

СЕМІНАРИ ТА МАЙСТЕР-КЛАСИ

СЕМІНАРИ ТА МАЙСТЕР-КЛАСИ

Семінари та майстер-класи

4 лютого 2021 року на платформі ZOOM відбувся навчальний семінар для працівників будівельної галузіякий провели представники фірми “Снєжка”

12 лютого 2020 року в  навчально-практичному центрі «Sniezka»Луцького ВПУ будівництва та архітектури відбувся  семінар на тему: «Професійні системи утеплення будівель  матеріалами ТМ «FOVEO TECH».

21 березня 2018 року на базі навчально-практичного центра «Sniezka»Луцького ВПУ будівництва та архітектури відбувся семінар на тему: «Портфоліо емульсійних фарб та емалей ТМ «?nie?ka», який провів Олег Балаким, старший консультант з л/ф продукції ТзОВ «Снєжка -Україна».

20 березня 2018 року у навчально-практичному центрі «Sniezka»Луцького ВПУ будівництва та архітектури відбувся  семінар на тему: «Утеплення фасадів матеріалами ТМ «FOVEO TECH», який провели Олег Балаким, старший консультант з л/ф продукції та Василь Козак, менеджер зі збуту ТзОВ «Снєжка-Україна».

20 листопада 2017 року під час  предметного тижня з «Будівельного матеріалознавства» для студентів груп молодших спеціалістів БЦІ-11, 12 була проведена презентація НПЦ «Sniezka»Луцького ВПУ будівництва та архітектури з метою вивчення сучасних  будівельних матеріалів.

16 лютого 2017 року в навчально-практичному центрі «Sniezka»Луцького ВПУ будівництва та архітектури відбувся  семінар на тему: «Утеплення фасадів матеріалами ТМ «FOVEO TECH», який провели Олег Балаким, старший консультант з л/ф продукції та Василь Козак, менеджер зі збуту ТзОВ «Снєжка Україна».

З 20 по 22 грудня 2016 року на базі Луцького ВПУ будівництва та архітектури проходив семінар для майстрів виробничого навчання та викладачів, що здійснюють підготовку за професією «Штукатур, маляр, лицювальник-плиточник» в рамках проекту «Покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону».

8 листопада 2016 року в Луцькому ВПУ будівництва та архітектури в рамках роботи обласної секції педагогічних працівників будівельних професій відбулася зустріч із представниками ТзОВ «Снєжка-Україна»На семінарі  були присутні майстри виробничого навчання та викладачі професійно-технічних училищ Волинської області.

29 березня 2016 року в навчальному центрі «Sniezka»на базі Луцького ВПУ будівництва та архітектури відбувся семінар щодо презентації продукції ТМ «FOVEO TECH» — професійних систем утеплення будинків.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...