СЕМІНАРИ

СЕМІНАРИ

СЕМІНАРИ

Працівниками училища спільно з представниками компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)» постійно проводяться семінари-практикуми

2013 року на базі Луцького ВПУ будівництва та архітектури був проведений семінар для представників будівельних фірм області, учнів, майстрів та викладачів спецдисциплін училища. Семінар проводився методистом міжрегіонального ресурсного центру від компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)» Ліщук В.П. в рамках проекту компанії: «Забезпечення надійності та довговічності будівель та споруд через ефективну взаємодію виробників будівельних матеріалів та будівельників». 

Із вступним словом виступили:

  • директор училища Собуцький Р.С.
  • керівник проекту від компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)» Анна Бортяна

По завершенню семінару всі запрошені отримали сертифікати та цінні подарунки – технічну літературу, натуральні зразки матеріалів для виконання робіт.

2015 року на базі училища в міжрегіональному  ресурсному центрі від компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)» відбувся щорічний двохденний семінар-практикум для представників будівельних організацій та майстрів училища за участі представників компанії.

Із вступним словом до учасників семінару звернувся директор училища Собуцький Ростислав Степанович.


Тема практичного семінару першого дня:

Облицювання

Внутрішнє опорядження поверхонь

Тема практичного семінару другого дня:

Системи теплоізоляції 

Влаштування підлог 

2016 рік – 22 березня на базі Луцького ВПУ будівництва та архітектури в міжрегіональному навчально-практичному центрі від компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)» пройшов щорічний навчальний семінар для будівельників, педагогів та учнів  училища за участю регіональних менеджерів та технічних консультантів компанії.

Як і передбачалось програмою були проведені майстер-класи за темами:

«Система утеплення CeresitCeretherm»

«Декоративні фарби та штукатурки Ceresit »

«Влаштування гідроізоляції»

По завершенню майстер-класу представниками компанії були вручені сертифікати та сувеніри.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...