ВПРОВАДЖУЄМО ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ

ВПРОВАДЖУЄМО ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ

Сьогодні, 14 листопада 2023 р. в училищі відбувся черговий технічний семінар на тему: “Сучасні технології монтажу віконних та дверних конструкцій”. Енергоексперт компанії VEKA Юрій Буткалюк поділився своїми знаннями щодо технологій проведення монтажних робіт, а також аспектів тепло- та звукоізоляції.

Аудиторія слухачів – здобувачі освіти, майстри виробничого навчання та викладачі спецдисциплін за освітньою програмою «Монтажник віконних та дверних конструкцій».

Нагадуємо, що другий тиждень поспіль успішно тривають тренінги у рамках реалізації проєкту № 81298093 «Енергоефективний навчальний заклад. Термомодернізація закладів П(ПТ)О у рамках розроблених курсів енергоефективності. 2.0» (ENEFEDU 2.0) у співпраці з Міністерством освіти і науки України за підтримки проєкту «Просування енергоефективності та імплементація Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», який виконується компанією GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH) за дорученням урядів Німеччини та Швейцарії.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...