ВІДКРИТТЯ ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНЦІЙ GROHE | ПРОГРАМА GROHE GIVE

ВІДКРИТТЯ ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНЦІЙ GROHE | ПРОГРАМА GROHE GIVE

В рамках програми GROHE GIVE 2 березня 2023 року відбулося урочисте відкриття Центру професійних компетенцій для впровадження сантехнічних технологій на базі училища за сприяння та під патронатом компанії GROHE, виробника першокласного сантехнічного обладання, у якому взяли участь представники фірми GROHE, управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації, Навчально-методичного центру ПТО у Волинській області, департаменту освіти Луцької міської ради, роботодавці.

В нинішніх умовах розвиток та відновлення системи професійної освіти України стає надактуальним. Нестача кваліфікованих фахівців у сантехнічній галузі та робітничих професіях взагалі – це проблема, вирішити яку покликана соціальна ініціатива компанії GROHE. Ця програма є потужним кроком компанії задля підтримки професійної освіти та формування в Україні поважного ставлення до робітничих професій. Внесок GROHE в систему професійної освіти України полягає також в наданні сучасного обладнання та проведення майстер-класів за спеціально розробленою програмою із міжнародною акредитацією за спеціальністю «монтажник санітарно-технічних систем і устаткування». Учбово-технологічні класи були започатковані на базі професійно-технічного навчального закладу в Івано-Франківську, а сьогодні ініціатива отримала продовження в Луцькому вищому професійному училищі будівництва та архітектури.

Метою Центру професійних компетентностей є вдосконалення практичної підготовки здобувачів освіти за професією «Слюсар-сантехнік» та впровадження в освітній процес новітніх виробничих технологій. Сподіваємося на довготривалу якісну співпрацю. Дякуємо організаторам, учасникам та гостям заходу!

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...