ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ | ІНТЕГРАЦІЯ КВАЛІФІКАЦІЙ З ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ В ПРОФЕСІЙНУ ОСВІТУ

ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ | ІНТЕГРАЦІЯ КВАЛІФІКАЦІЙ З ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ В ПРОФЕСІЙНУ ОСВІТУ

16 квітня 2024 року пед. працівники Луцького ВПУ будівництва та архітектури прослухали он лайн вебінар «Від теорії до практики: інтеграція кваліфікацій з енергоефективності в професійну освіту» , що відбувся  за підтримки проєкту «Сприяння енергоефективності та впровадження Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» та спрямований на покращення спроможності національних інституцій для ефективного впровадження Директиви ЄС з енергоефективності та просування енергоефективності в Україні.

Організатори вебінару

 ● Проєкт «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», GIZ

 ● ГО «Міжнародна фундація розвитку»

Про сучасні енергоефективні матеріали та технології для утеплення будівель і споруд компанії Хенкель Баутехнік.Україна» розповів Олександр Яменко, енергоексперт ТОВ «Хенкель Баутехнік. Україна».

Наталія Проценко, старша проектна менеджерка Команди підтримки відновлення та реформ Міністерства освіти і науки України ознайомила із побудовою освітніх програм та акцентувала увагу що «Короткострокове навчання – швидкий вихід на ринок праці» з курсом до Євроінтеграції.

Наталія Самойленко, директорка Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області поділилась досвідом методологічних вимог до формування освітніх і навчальних програм.

«Синергія зусиль закладів професійної освіти, регіональних органів влади та роботодавців для реалізації навчальних програм із енергоефективності та енергозбереження. Використання можливостей навчально-практичних центрів галузевого спрямування для забезпечення енергоефективного майбутнього України», саме таку тему підняла у своїй доповіді Катерина Мірошниченко, експертка у сфері професійної освіти.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...