ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

28 квітня 2023 р. в училищі проведено День цивільного захисту під гаслом «Безпека учнів: практична підготовка до дій в умовах надзвичайних ситуацій».

Учні груп 1 та 2 курсу самостійно виконали дії , які передбачені під час Повітряної тривоги. Учні що проживають у гуртожитку – дії під час евакуації з приміщень у випадку пожежі під керівництвом завідуючої господарством Ковалюк І.І. Серед ввідних для учнів: відключення енергопостачання та перевід на автономне освітлення  (Козлюк А.М), порядок надання медичної допомоги в умовах укриття (працівник Корнійчук Г.Є.)  та забезпечення швидкої евакуації учнів через запасний вихід (Приймачук П.В.)

Працівники ДСНС провели змістовні заняття для учнів  з домедичної підготовки, протимінної безпеки та наданню допомоги  технікою  ДСНС у повсякденному житті.

Для окремих груп інженером з охорони праці Миронюк В.В. проведені додаткові заняття з охорони праці за тематикою, що наближена до проведення заходів цивільного захисту. Підсумок занять: учні захищені від впливів надзвичайних ситуацій, план реагування на надзвичайні ситуації дозволяє проводити очні заняття з учнями, практична підготовка учнів до дій в умовах надзвичайних ситуацій відповідає

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...