Державна кваліфікаційна атестація групи Т-1

Державна кваліфікаційна атестація групи Т-1

Державна кваліфікаційна атестація групи Т-1

? Сьогодні учні групи Т-1, які навчалися за професіями «Муляр; монтажник систем утеплення будівель» успішно пройшли державну кваліфікаційну атестацію. Всі здобувачі освіти продемонстрували свої знання та практичний досвід під час захисту дипломних робіт.

?‍♀️ З гордістю повідомляємо, що майбутні будівельники отримали ще й додаткові компетенції – в напрямку енергоефективних технологій. Це стало можливим завдяки програмі «Передові системи термомодернізації будівель і споруд», що реалізується в рамках спільного проєкту училища з ГО «Міжнародна фундація розвитку» за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

? Випускники отримали відповідні сертифікати.

??? Також компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)», яка є нашим соціальним партнером, нагородила трьох найкращих учнів подарунковими наборами інструментів, які вручив директор училища Володимир Шмігель.

? Тож зичимо нашим випускникам особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Досягайте успіхів у вашій майбутній діяльності, адже саме за вами стоїть майбутнє нашої країни.

Нехай здійсняться всі ваші мрії!

Віримо в Перемогу та мирне майбутнє!

No Comments

Comments are closed.

Запитуйте нас...