МОНІТОРИНГОВИЙ ВІЗИТ ДО ЛУЦЬКОГО ВПУ БУДІВНИЦТВА ТА АРХІТЕКТУРИ

МОНІТОРИНГОВИЙ ВІЗИТ ДО ЛУЦЬКОГО ВПУ БУДІВНИЦТВА ТА АРХІТЕКТУРИ

20-21 березня 2024р. у Луцькому ВПУ будівництва та архітектури моніторинговим візитом завітав член робочої групи проєкту у межах міжнародної ініціативи № 81298093 “Енергоефективний навчальний заклад: Термомодернізація закладів професійно-технічної освіти у контексті розробки курсів енергоефективності. 2.0” Олег Паско. Оскільки наближається завершення проєкту є необхідність підбити підсумки та проаналізувати досягнуті результати.

У ході візиту були продемонстровані виконані роботи із встановлених енергозберігаючих вікон за результатами здобутих компетенцій з монтажу віконних конструкцій; оглянуті виробничі майстерні де віконні конструкції вже підготовлені до заміни.

На завершальному етапі проходить збирання меблів для оновлення навчального кабінету. Утеплення фасаду навчально-практичного центру продовжується здобувачами освіти що отримали знання за програмою «Термомодернізація будівель і споруд».

При обговоренні подальшої організації навчання в закладі у сфері енергоефективних технологій з директором училища Володимиром Шмігелем та керівником проекту Валентиною Ліщук проглядається сталість проекту в навчанні здобувачів освіти енергоефективних технологій та в перспективі досягнення результатів з ефективного енергетичного забезпечення всіх будівель навчального закладу.

Проєкт № 81298093 «Енергоефективний навчальний заклад. Термомодернізація закладів П(ПТ)О у рамках розроблених курсів енергоефективності. 2.0»

#GIZ_ENEFEDU2.0

Проєкт реалізується Благодійний фонд Людина / Charity fund Human за підтримки Міністерство освіти і науки України. Проєкт фінансується урядом Німеччини за технічної підтримки GIZ в рамках програми «Просування енергоефективності та впровадження Директиви ЄС з енергоефективності в Україні»

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...