НАВЧАННЯ НА БАЗІ НАВЧАЛЬНО – ПРАКТИЧНОГО ЦЕНТРУ “СНЄЖКА-УКРАЇНА”

НАВЧАННЯ НА БАЗІ НАВЧАЛЬНО – ПРАКТИЧНОГО ЦЕНТРУ “СНЄЖКА-УКРАЇНА”

5 лютого 2024 року студенти групи БЦІ-11 за спеціальністю  «Будівництво та цивільна інженерія» разом із викладачем спецдисциплін Ларисою Півнюк відвідали навчально-практичний центр від компанії «Снєжка Україна» на базі Луцького ВПУ будівництва та архітектури.

Завідувачка  майстернею НПЦ «Śnieżka» Тетяна Ткаченко познайомила студентів з матеріалами ТМ «FOVEO TECH» , що використовуються у професійних системах утеплення будинків: декоративними  штукатурками, фасадними фарбами, ґрунтувальними фарбами, ґрунтовками. Під час майстер- класу по нанесенню мозаїчних штукатурок студенти змогли оцінити переваги якісних матеріалів.

 Практичний показ викликав зацікавленість та жваве обговорення. Тетяна Ткаченко поділилась зі студентами своїм чималим досвідом з використання різних матеріалів від компанії «Снєжка Україна», показала професійні інструменти,  а також познайомила присутніх з навчальним посібником

« Малярні та опоряджувальні роботи», який вийшов за ініціативи, технологічної та фінансової підтримки компанії «Снєжка Україна».

Посібник “Малярні та опоряджувальні роботи”

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...