НАЙКРАЩІ ПРАКТИКИ ВИКОРИСТАННЯ НАВЧАЛЬНОГО ПОСІБНИКА | «МАЛЯРНІ ТА ОПОРЯДЖУВАЛЬНІ РОБОТИ»

НАЙКРАЩІ ПРАКТИКИ ВИКОРИСТАННЯ НАВЧАЛЬНОГО ПОСІБНИКА | «МАЛЯРНІ ТА ОПОРЯДЖУВАЛЬНІ РОБОТИ»

25 квітня відбувся онлайн-семінар на тему: «Найкращі практики використання навчального посібника «Малярні та опоряджувальні роботи», де викладачі та майстри виробничого навчання закладів П(ПТ)О, в яких функціонують НПЦ «Снєжка», презентували свої напрацювання і практики використання посібника.

Представники компанії «Снєжка – Україна» подякували присутнім, що попри усі труднощі, педагоги виконують свою місію та виховують майбутніх кваліфікованих робітників, які найближчим часом відбудують Україну. Також запевнили, що компанія «Снєжка – Україна» залишиться активним соціальним партнером для профтехосвітнього середовища, аби молодь розвивалась і активно зростала.

Досвідом використання посібника у навчальному процесі поділилася керівник НПЦ «Снєжка» Луцького ВПУ будівництва та архітектури, викладач Надія Прохоренко, яка брала активну участь у розробці посібника у 2021 році. Окремо зупинилась на використанні матеріалів з посібника майстрами виробничого навчання на уроках професійно-практичної підготовки. Навела конкретні приклади інтерактивного використання посібника на уроках теоретичного навчання.

Виступи педагогічних працівників, представників Директорату професійної освіти МОНУ продемонстрували, що старання, які вклали у посібник «Малярні та опоряджувальні роботи» автори та компанія «Снєжка – Україна» справдились та творчо використовуються педагогами і здобувачами освіти.

Електронна версія розміщена в електронній бібліотеці за покликанням, в електронних класах на платформі Google Classroom. Окремо зупинилась на використанні матеріалів з посібника майстрами виробничого навчання на уроках професійно-практичної підготовки. Навела конкретні приклади інтерактивного використання посібника на уроках теоретичного навчання.

Виступи педагогічних працівників, представників Директорату професійної освіти МОНУ продемонстрували, що старання, які вклали у посібник «Малярні та опоряджувальні роботи» автори та компанія «Снєжка – Україна» справдились  та творчо використовуються педагогами і здобувачами освіти.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...