“Ніжна голубка тільки не плач… усе минеться…”

“Ніжна голубка тільки не плач… усе минеться…”

За цей рік  українська жінка показала світові, що вона не лише берегиня домашнього вогнища, а й героїня нашого сьогодення. Бо кожна з нас в цей непростий час тримає свій фронт та наближає нашу перемогу. Нині за статистикою Україна має один з найбільших показників кількості жінок у збройних силах України серед країн-членів НАТО .

Українські жінка – особлива. Це феномен , який немає аналогів у світі. Вона захищає Батьківщину, рятує постраждалих воїнів у госпіталях, героїчно допомагає в опорі ворогу, долучається до волонтерських організацій, виховуєте покоління, надихає, робить внесок у всі сфери життєдіяльності держави і підставляє чоловікам своє сильне плече.

Своєю безмежною любов’ю  наповнює  життєві будні яскравими фарбами, спонукає чоловіків до шляхетних вчинків  та добрих справ, надихає на здобуття перемоги у війні з окупантами.

Доземний уклін вам, дорогі жінки!

8 березня  в  гуртожитку Луцького вищого професійного училища будівництва та архітектури вихователь Капітула Р.  С. провела оптимістичний та зворушливий  флешмоб  –  привітання всього жіноцтва зі святом на  тему: “Ніжна голубко, тільки не плач …усе минеться..”

На цьому флешмобі хлопці читали вірші, співали пісні та привітали всіх дівчат квітами та солодощами!

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...