ОБ’ЄКТОВЕ ТРЕНУВАННЯ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

ОБ’ЄКТОВЕ ТРЕНУВАННЯ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

З метою своєчасного реагування на виникнення надзвичайних ситуацій в училищі 24 квітня перевірено підготовку працівників до дій при загрозі таких ситуацій.

Напередодні Дня цивільного захисту в училищі перевірено роботу об’єктової системи оповіщення учасників навчального процесу, оповіщення та збір комісії з питань надзвичайних ситуації.

Встановлено заходи забезпечення безпеки під час навчань, уточнено План реагування на надзвичайні ситуації та План проведення Дня цивільного захисту. Оповіщення, збір керівного складу організовано за допомогою засобів мобільного зв’язку, надходження інформації через месенджери, за допомогою мережі Інтернет.

З метою своєчасного реагування на виникнення надзвичайних ситуацій в училищі 24 квітня перевірено підготовку групи з складу ланки охорони громадського порядку до дій відповідно до Плану евакуації. Під час тренування евакуаційної групи, організовано злагодження виконання послідовності дій ланки охорони громадського порядку. Керівник ланки охорони громадського порядку, викладач Андросюк В.В. поставив завдання виїзній ланці, визначив порядок руху, завантаження та зв’язку, обмеження що встановлені начальником цивільного захисту училища.

Змістовними виявилися заходи з організації умовної евакуації документації архіву, бухгалтерії та відділу кадрів, у який працівники училища, які залучені до участі у складі ланки охорони у режимі надзвичайного стану забезпечили своєчасний збір, завантаження та підготовку до виїзду.

Навчання довели високу якість підготовки ланки до дій в умовах надзвичайних ситуацій

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...