Проєкт «Шкільний офіцер поліції»

Проєкт «Шкільний офіцер поліції»

Сьогодні, 28 вересня 2023 р., психологічна служба Луцького ВПУ будівництва та архітектури спільно з представниками 👮Управління патрульної поліції в Волинській області провели серед учнів 1 курсу інформаційно-просвітницьку роботу щодо запобігання правопорушень та злочинності у дитячому середовищі.

👥Захід, який відбувся у рамках проєкту «Шкільний офіцер поліції», проводився з метою створення безпечного освітнього середовища, отримання учасниками освітнього процесу навичок безпечної поведінки в соціумі.

Офіцери поліції висвітлили тему “Негативні соціальні явища та їх подолання”, що стосується профілактики правопорушень, нещасних випадків, протидії всім формам насилля та жорстокого поводження з дітьми, запобігання поширенню деструктивних течій в молодіжному середовищі.

Зокрема, провели інформаційно-роз’яснювальну бесіду щодо шкідливого впливу наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, алкоголю, тютюну на організм дитини та відповідальності за порушення законодавства, пов’язаного з їх уживанням.

Також піднімалися питання безпечної поведінки на дорозі, в закладі освіти, в побуті.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...