Підвищуємо професійний рівень!

Підвищуємо професійний рівень!

Підвищуємо професійний рівень!

Підвищуємо професійний рівень!

У контексті Всеукраїнського тижня профтехосвіти на базі НПЦ деревообробних технологій Торчинський професійний ліцей 23-26 травня відбулось стажування педагогічних працівників з професії “Столяр будівельний”, “Верстатник деревообробних верстатів” в очно-дистанційній формі.

Педагоги Лвпу Будівництва Архітектури, Любомльський Професійний Ліцей, ДНЗ “Ковельський центр професійно-технічної освіти”, Колківський центр професійної освіти / Kolky center of vocational education та Торчинський професійний ліцей ознайомилися із сучасним обладнанням НПЦ деревообробних технологій і принципами роботи на ньому в онлайн режимі з допомогою викладача Ігора Клімішина.

Удосконалення прийомів роботи на сучасному деревообробному обладнанні фірми-виробника “Holzmann-Maschnen” і “Rema” здійснювалось під керівництвом старшого майстра виробничого навчання Анатолія Фаліштинського та майстра виробничого навчання Сергій Самчук. Програма стажування була цікавою та насиченою, а її родзинкою став майстер-клас з виготовлення блок-хаусу у виконанні майстра виробничого навчання Сергій Самчук.

Отримання сертифіката в кількості 30 годин – чудовий підсумок підвищення професійної майстерності. Торчинський професійний ліцей завжди радий співпрацювати з вами, шановні колеги!

No Comments

Comments are closed.

Запитуйте нас...