Підтримка ментального здоров’я молоді

Підтримка ментального здоров’я молоді

Підтримка ментального здоров’я молоді – запорука успішного суспільства в майбутньому. Сформувати звичку піклуватися про своє ментальне здоров’я, щоб знайти в собі приховане джерело сили у складні часи, вміти боротися зі стресом, навчитися підтримувати себе та оточуючих. Саме ці навички 20 вересня 2023 року опановували студенти Луцького вищого професійного училища будівництва та архітектури на тренінгу «Базові навички самодопомоги та першої психологічної допомоги у кризових ситуаціях» за участю психолога Луцької філії Волинського обласного центру зайнятості.

Тренінг організовано Державною службою зайнятості в співпраці з Координаційним центром психічного здоров’я при Кабінеті Міністрів України,  ГО «Безбар’єрність» та Israel Trauma Coalition у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативи Олени Зеленської.

Слухачі заходу ознайомилися з протоколами саморегуляції «Заземлення та фокус» і первинної підтримки у кризових ситуаціях «VIVO», основними принципами відновлення при стресових ситуаціях BASIC PH та зможуть поділитись отриманими знаннями з оточуючими в майбутньому.

#тияк #mentalhealth #психічнездоровя #bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...