РОЗВИВАЄМО ПАРТНЕРСТВО З ЛУЦЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ ТЕХНІЧНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ

РОЗВИВАЄМО ПАРТНЕРСТВО З ЛУЦЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ ТЕХНІЧНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ

Луцьке вище професійне училище будівництва та архітектури впродовж багатьох років здійснює підготовку фахових молодших бакалаврів зі спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія у співпраці з Луцьким національним технічним університетом. Після завершення навчання в училищі випускники продовжують здобувати фах інженера-будівельника у стінах університету.

Уже традиційно студенти училища спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія завітали до науково-дослідної будівельної лабораторії ЛНТУ аби ознайомитися з важливістю лабораторних досліджень в будівельній галузі.

Завідувач лабораторії Сергій Лучинець розповів юнакам про техніку безпеки та про наукові дослідження. Студенти особливо зацікавились роботою преса,  випробуванням кубів бетону з визначенням міцності при стисканні, встановленням марки цегли; побачили, як у розривній машині можна визначити міцність металевих стержнів і підтвердити або спростувати клас арматури; дізналися про дослідження ґрунтів як основ для фундаментів майбутніх будівель.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...