Рік мужнього спротиву

Рік мужнього спротиву

Вони давали нам три дні, а ми вистояли рік і далі будемо стояти. Вони вибивали з нас віру ракетами та ми віримо в нашу безумовну перемогу. Вони вішали плакати “расія тут навсегда”, а ми вигнали їх з наших міст і продовжуємо це робити. 24 лютого 2022 року стало кривавою датою в серці кожного українця.

В цей день світ побачив, що таке тероризм проти людей, що таке зухвале загарбництво територій у 21 сторіччі. Та це була всього – на – всього ганебна спроба, бо наші воїни стали щитом між цивілізацією і вбивцями. Цей день розділив наші життя на ” до” і ” після”.

Ми вдячні усім нашим Героям, які боронили і боронять кордон України. Ми вічно будемо пам’ятати і шанувати кожного, хто поклав своє життя задля Перемоги і того, чиє життя безжально забрали  ракетами, градами, мінометами…

У наших календарях тепер це чорна дата і весь світ має докладати величезних зусиль, щоб більше ніколи не допустити повторення трагедії, що спіткала українців.

В гуртожитку училища відбувся Тематичний вечір ” Рік мужнього спротиву”, де учні мали змогу пригадати трагічні події від початку повномасштабного російського вторгнення. Ведучі Проскура Назар та Тонего Олена провели цікаву вікторину                  ” Україна в полум’ї війни”.

Вічна пам’ять всім загиблим…..

Слава Україні!

Героям Слава!

Вихователь Капітула Р. С.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...