Торгівля людьми. Як не стати жертвою?

Торгівля людьми. Як не стати жертвою?

Торгівля людьми. Як не стати жертвою?

Торгівля людьми – одна з найбільш актуальних проблем сучасності. Жертвами сучасних форм рабства в усьому світі щорічно стають мільйони людей. Торгівля людьми буває у формі трудової або сексуальної експлуатації, примусового жебрацтва, для вилучення органів, порушення прав людини для отримання прибутку через контроль та експлуатацію інших людей тощо.

Тому першочергового значення набуває підвищення рівня обізнаності населення про торгівлю людьми, основні способи вчинення цього злочину та його згубні наслідки. Адже володіти інформацією – означає бути захищеним та мати можливість захистити інших!

? Вчора, 15 червня 2023 р., вдруге відбулася зустріч учнів Луцького ВПУ будівництва та архітектури з мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги з метою ознайомлення та підвищення рівня обізнаності в сфері протидії торгівлі людьми – було проведено заняття з елементами тренінгу для учнів групи №12.

?‍? Організатори заходу:

? Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради

? Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги м.Луцьк за підтримки Благодійного фонду “Butterfly” та Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні – UNFPA Ukraine.

☎️ Контактні телефони: +380501452891, +380962950515

No Comments

Comments are closed.

Запитуйте нас...