ТРЕНІНГ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ «ПРОЄКТИ ЕРАЗМУС+

ТРЕНІНГ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ «ПРОЄКТИ ЕРАЗМУС+

Тренінг для представників закладів професійної освіти «Проєкти Еразмус+: пріоритети, формування проєктних заявок, логіко-структурний підхід» (08.05.2024 р., онлайн)

Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Folkuniversitetet (Швеція) запрошують представників закладів професійної освіти узяти участь у тренінгу «Проєкти Еразмус+: пріоритети, формування проєктних заявок, логіко-структурний підхід». Захід організовано в межах Дня Європи в Україні.

Що? Тренінг для представників закладів професійної освіти «Проєкти Еразмус+: пріоритети, формування проєктних заявок, логіко-структурний підхід»

Коли? 08 травня 2024 р.

Де?  Онлайн (платформа ZOOM)

Кількість місць обмежена.

Цільова аудиторія: представники закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, навчально-методичних (науково-методичних) центрів (кабінетів) професійно-технічної освіти.

ПРОГРАМА ЗАХОДУ

Мова заходу: англійська (забезпечується синхронний переклад українською мовою).

Реєстрація обов’язковаФорма заявки для участі відкрита до 12:00 год. 07 травня 2024 р. Лист-підтвердження про участь буде надіслано е-поштою зареєстрованим учасникам до 16:00 год. 07 травня 2024 р. Реєстрацію може бути закрито раніше за умови реєстрації максимально можливої кількості учасників.

У випадку додаткових питань, просимо звертатись до контактної особи: Вероніка ТКАЧЕНКО, менеджер НЕО в Україні, veronika.tkachenko@ukr.net, +38 098 772 20 48 (Telegram).

До зустрічі! 

Віримо в Україну, кожного громадянина, Збройні Сили України, партнерів та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна!

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...