Урочисте вручення дипломів випускникам 2023

Урочисте вручення дипломів випускникам 2023

Урочисте вручення дипломів випускникам 2023

? 30 червня в Луцькому ВПУ будівництва та архітектури у святковій залі відбулися урочисті збори з нагоди вручення дипломів молодшого фахового бакалавра та кваліфікованого робітника – понад 300 випускників отримали путівку в доросле життя.

? Разом із дипломами випускники отримали сертифікати додаткових компетенцій, набутих у навчально-практичних центрах від компаній Хенкель, Кнауф та за програмами проєкту GIZ на замовлення урядів Німеччини та Швейцарії за сприяння Міністерства освіти і науки України.

?? У залі панувала атмосфера радості, душевності та тепла. Святкову атмосферу доповнили виступи талановитих учнів та студентів, які є учасниками гуртків культурно-мистецького напряму.

?‍♂️? Дорогі наші випускники!

? Дозвольте привітати вас з успішним завершенням навчання, незважаючи на виклики сьогодення.

Ви подолали черговий і дуже важливий рубіж в своєму житті. За період навчання в стінах училища ви отримали не тільки професійні знання, але й зросли як особистості.

Увесь педагогічний колектив проводжає вас в доросле життя та благословляє на добру й щасливу життєву дорогу.

Пам’ятайте, що справжні скарби – це скарби вашої душі – доброта, щирість, совість. Намагайтеся бути чесними в думках, почуттях, справах, відносинах.

Бажаємо багато цікавих зустрічей, здійснення задумів, щоб мудрість і щирість були неодмінними супутниками в житті, впевненості у собі, у своїх силах, непохитно вірити в свій успіх, у свою велику мету, в свою щасливу долю!

Сміливо ідіть вперед і за жодних обставин не припиняйте вчитись! Ми віримо у вас!

? Шановні батьки! Ви виховали гідних синів і дочок. І тепер від вашого терпіння і підтримки певною мірою залежить їхнє подальше особистісне становлення і професійне зростання. Нехай всі ваші сподівання справдяться, а ваші діти завжди з радістю будуть повертатися до вас.

?‍? Шановні колеги! Спасибі вам за наполегливу працю та підтримку, за терпіння і майстерність, за сміливість і наполегливість та зичимо гарного літнього відпочинку!

? Віримо в Україну, підтримуємо наші Збройні Сили та робимо все від нас залежне, щоб наблизити Перемогу!

No Comments

Comments are closed.

Запитуйте нас...